The must haves & must do's when you visit the island of Curaçao

Klein Curacao

  • must-do-curacao
  • must-see-curacao
  • landhuizen
  • duiken op curaçao
  • shoppen op curacao

Parelwit strand en een azuurblauwe zee

Bezoek klein Curacao met één van de mooiste stranden ter wereld! Onbewoond, parelwit natuurlijk strand, kristalhelder water en schildpadden. Kortom: ervaar paradijs!

Klein Curacao

Klein Curacao kan je maar op 1 manier ontdekken. Boek een geheel verzorgde dagtrip met boot naar dit prachtige eiland. Bij aankomst kun je direct het water testen! Spring van boord en zwem naar het paradijselijke eiland. Niet alleen zon- en zee aanbidders komen aan hun trekken op het eiland. Ook de wandelaars onder ons zullen veel plezier beleven aan Klein Curacao. Je hebt meer dan genoeg tijd om op je gemak het eiland te verkennen. Er is genoeg te doen. Maak een wandeling naar de vuurtoren en het scheepswrak, ga lekker zonnebaden of ga al snorkelend je eerste ontmoeting met een zeeschildpad tegemoet.

Er zijn verschillende touroperators die je naar Klein Curacao brengen. Ieder touroperator heeft zijn eigen voordelen. De meeste boottrips zijn inclusief een lekker ontbijt en ’s middags een uitgebreide BBQ-lunch met drankjes. De prijzen van de trips variëren tussen de 79,- euro en 95,- euro. Optioneel kan er ook een transfer geboekt worden om je op te halen bij je hotel.

Klein motorjacht

Klein motorjacht

Dit is de perfecte trip als kleinschaligheid je aanspreekt. Met een groep van maximaal 25 personen aan boord reis je comfortabel en ontspannen naar Klein Curacao.

Meer info ›
Catamaran

Catamaran

Vaar met een prachtige catamaran naar het paradijselijke Klein Curaçao. Relax in de netten en geniet van een perfecte trip naar het eiland.

Meer info ›
Luxe motorjacht

Luxe motorjacht

Je vaart met een comfortabel luxe motorjacht naar 
het onbewoond eiland met een parelwit strand en azuurblauwe zee.

Meer info ›
Powerboot

Powerboot

Ben je sportief aangelegd? Vaar met een snelle RIB powerboat naar Klein Curaçao. Ideaal als je later op de dag wil vertrekken en spannender wilt varen.

Meer info ›

Boek een trip naar het Bounty eiland Klein Curacao!

Bezoek klein Curacao met één van de mooiste stranden ter wereld! Onbewoond, parelwit natuurlijk strand, kristalhelder water en schildpadden. Kortom: ervaar paradijs! Er zijn verschillende touroperators die je naar Klein Curacao brengen. Ieder touroperator heeft zijn eigen voordelen. De meeste trips zijn inclusief een lekker ontbijt en 's middags een uitgebreide BBQ-lunch met drankjes. De prijzen van de trips variëren tussen de 79,- euro en 95,- euro. Optioneel kan er ook een transfer geboekt worden om je op te halen bij je hotel.

Wannahaves Curacao werkt nauw samen met GuideandGo. GuideandGo is een van de grootste online aanbieders van tours & activiteiten op de Nederlandse markt en de specialist voor Curacao. Boek in de boeking box hiernaast je Klein Curacao boottocht heel gemakkelijk via GuideandGo!
5-stars-wannahaves