The must haves & must do's when you visit the island of Curaçao

WannaHaves Curacao

WannaHaves Curacao

wanna haves curacaoWannaHaves Curacao is de vakantie portal voor iedereen die naar Curaçao op vakantie gaat. WannaHaves kan gebruikt worden ter voorbereiding of als naslagwerk op het eiland zelf. Je vakantie wordt een stuk leuker en completer met WannaHaves Curacao!

Marcel & Miriam, de bedenkers van dit platform, hebben een enorme passie voor het eiland Curaçao. Vanuit deze passie is het idee ontstaan om iedereen hier deelgenoot van te willen maken. Op Curacao is zoveel moois te zien en te bleven en vaak blijven de mooiste plekjes onbezocht omdat de “toerist” dit simpelweg niet weet! Marcel & Miriam zijn beide woonachtig op het eiland en ze vertellen dus puur uit eigen ervaring zodat jij exact weet wat de leukste plekken zijn om naar toe te gaan.

Heb je tips of wil je ons gewoon een berichtje sturen , stuur dan een e-mail naar support@wannahavescuracao.com.

Have fun @ WannaHaves Curacao!

Marcel & Miriam

Het is zo zonde als je ergens op vakantie gaat en alleen maar de toeristische plekken ziet! Curaçao heeft zoveel meer te bieden. Het is echt het pareltje in het Caribisch gebied en er is zoveel te zien en te beleven, mits je weet waar je heen moet gaan!

Marcel
Afdeling Content Management
WannaHaves Curacao

Na de hele wereld rondgereisd te hebben zijn we hier gaan wonen. En dat is niet voor niets! De sfeer, de cultuur, de mooie natuur en natuurlijk het klimaat zorgen ervoor dat je snel thuis bent. Maar je moet de mooie plekjes wel weten te vinden...

Miriam
Afdeling Content Management
WannaHaves Curacao